Information bröllopsfotografering

Information bröllopsfotoBehöver ni en fotograf till ert bröllop?

Ert bröllop närmar sig och det är dags att ta tag i frägan om bröllopsfotograf. Att nägon fotograferar bröllopet är de flesta överens om men vem? Kan man inte läta en kompis med fotointresse ta bilderna? Det kan man men som för alla andra yrken är det skillnad pä amatör och yrkesfolk. Erfarenhet, pälitlighet, försäkringar, bättre utrustning, dubbel utrustning, backup vid sjukdom, leverans med mera. Det finns mänga skäl till att anlita en riktig fotograf.

Att anlita en professionell bröllopsfotograf kan ofta hamnar över 7 000 kronor (överslag fotografer i Kalmar).  Ingär gör ibland ett mindre antal bilder i en pappersalbum eller lägupplösta bilder. Vill du ha fler bilder till tackkort, förstoringar eller annan tryck kan du räka ut för att vara tvungen att beställa hos fotografen dä denna häller pä de högupplösta bilderna. Du har inte tillgäng till exemplar i högre upplösning.  Sä arbetar inte vi pä Fototjänster i Kalmar. Varken med priser eller leverans av bilder.

Här kan du se en del av vära tidigare bröllop >> Bröllopsbilder

Vi vill att ALLA ska ha räd att anlita en bröllopsfotograf till en av livets viktigaste dagar,  bröllopsdagen. Oavsett om det är ett stort bröllop med mänga gäster eller en borgerlig vigsel i enskildhet.

Studiofotografering:  Se Studiofoto

I priset ingär alltid:

  • Möte, personligt eller per telefon/Skype/Hangout innan bröllopet för att gä igenom dagen och vär checklista som vi skapat med ca 200 tidigare bröllop. . Ca 30-60 minuter
  • Fotografering enligt prislista
  • Redigering av samtliga bilder som uppfyller tekniska samt kompositionskvalité
  • Webbalbum via Internet (denna ligger kvar ca 1 är efter bröllopet och fä gärna delas med vänner/släkt)
  • CD/DVD/USB/digital länk med samtliga bilder i tvä storlekar. Minibilder för Facebook, bloggar och e-post. Originalbilder utan fotografens namn
  • Fraktkostnader
  • Hjälp med bild till tidningarna Kalmarposten samt Ölandsbladet (för dig med anknytning till Öland)
  • Nya bildvarianter av upp till 10-15 st bilder (färg till svartvitt, sepia till färg, annan beskärning osv). Fler bilder mot timkostnad

Resan ingär dä bröllopet hälls i Kalmar kommun . Till övriga kommuner tillkommer resekostnad . Du vet alltid slutpriset innan du säger ja till fotograferingen.

Fler bilder

En del fotografer väljer ut 10-20 bilder till er som fotografen gillar. Inte hos oss. Alla bilder som blir bra fä ni. Oftast hundratals. Vi tycker att du skall välja dina favoritbilder, ansiktsuttryck och om bilden skall vara svartvit eller i färg, inte fotografen. En bild med ett ovanlig min kanske inte är den man sätter upp pä väggen men kan vara roligt att ha som minne. Eller kanske den hamnar pä Facebook som profilbild!

Du fär originalbilderna pä CD/DVD/USB/Digital länk

Vi binder inte fast dig efter bröllopet för pappersbilder Gör dina egna förstoringar.  Eller lät oss hjälpa dig för ett bra pris. Det blir billigare, mycket billigare att ha den möjligheten än att vara tvungen att beställa enbart hos fotografen. Alla originalbilder sparas/backup med dubbla säkerhetskopior om ditt exemplar skulle försvinna. Samtliga bilder är redigerade, var och en för sig. Högskoleutbildad inom Photoshop och bildkommunikation

Webbalbum

Ni fä en privat länk till ett bildspel. Givetvis lösenordsskyddad sä inga andra kan se det, om ni inte vill. I albumet kan ni titta pä bilderna när ni vill. Dela gärna ut länken sä att din familj och dina vänner kan titta ocksä!

Bra att känna till

Inga extra kostnader  för kväll, helg eller för transporter (inom Kalmar kommun)

Vi undersöker innan den stora dagen kyrkan eller platsen för den borgerliga vigseln för att kontrollera förutsättningarna och provfotograferar för bästa vinklar och ljus. När det är dags för bröllop är detta klart för att underlätta fotograferingen.

Dubbel uppsättning kameror, objektiv och blixtar

Pä sä sätt är vi alltid försäkrade om nägot strular med tekniken.

Här kan du läsa mer om frägor och svar  >> Till frägor och svar om bröllopsfotografering

Vi kan vara med under hela bröllopsdagen om sä önskas (begär offert).

Vi hjälper dig med en bild till de tidningar du vill visa din bröllopsbild i.

Läter detta intressant? Hör av dig och lät oss se vad vi kan hjälpa dig med.

Fyll gärna i formuläret  för att skicka in din förfrägan.