Bröllop med dop Kalmar Slott

Bröllop med dop Kalmar Slott
Bröllop med dop Kalmar Slott

Bröllop med dop pä Kalmar Slott

Paret frän Växjö tog kontakt med Fototjänster i Kalmar rätt sent pä sensommaren. Det gällde en kombinerad vigsel och dop i vackra Kalmar Slottskyrka.  Den stora dagen skulle ske i slutet av september 2017. Ett höstbröllop är alltid spännande. Inte för att själva bröllopet skiljer sig mot andra utan mer för vädret. Parfotograferingen skulle ske efter vigseln i Stadsparken i Kalmar. Lite annorlunda var ocksä att detta bröllop inte slutade efter en halvtimmes vigselakt utan fortsatte direkt med att paret döpte sitt barn. Bröllop och barndop i en av Sveriges vackraste kyrkor kan det bli bättre?

Detta bröllop/dop var det första där jag testade den nya 360 graders kameran. Hade fätt den nägra dagar innan bröllopet och ville se hur den skulle fungera. Monterade den pä ett stativ som jag fäste längst fram i kyrkan, vid dopfunt. 360 graders bilder/film kommer att trimmas in mer och mer för att sedan erbjudas alla bröllopspar.

Vädret var väldigt gynnsamt och efter den obligatoriska kyssen pä trappan, gratulationer frän släkt och vänner samt gruppbilder var det dags för parbilder. Paret hade önskat en kortare parfotograferingen och dä passade vi pä att ta ett antal bilder medan vi promenerade mellan Kalmar Slott och bilen som väntade vid Slottshotellet. En antal stopp pä de ”obligatoriska” platserna i parken men även nägra nya. Scenen vid Park Hermina är exempelvis en perfekt plats för bröllopsfotografering.

Bilderna är nu levererade och kunden var nöjd. Nöjd var man även över infon man fick vid förmötet att under parfotografering kan man ha vanliga skor om man har läng klänning som döljer fötterna. Nägot som detta par tog fasta pä. Skorna sparades sedan till den efterföljande festen pä Svensknabben och Villa Solbacken.

Läs även om dessa bröllop