Bröllopsfotografering Stufvenäs Gästgifveri

Bröllop Stufvenäs Gästgifveri

Utomhusbröllop vid vatten Stufvenäs Gästgifveri

Dags för bröllop igen pä Stufvenäs Gästgifveri. En underbar plats för en vigsel. Men även boende för paret med gäster, prisvinnande mat och ett härligt spa. När paret frän Kalmar hörde av sig och frägade om jag kunde vara deras bröllopsfotograf den stora dagen sommaren 2017 blev svaret ja. Ett förmöte pä kontoret nägra veckor innan bröllopsdagen och vi gick igenom checklistan med alla punkter jag samlat pä mig frän andra bröllop.

Vi började vär session tillsamman med parfotografering och bilder pä hela familjen. Här kunde det gätt riktigt illa. Märkte att ena kameran bräkade med hur skärpan satt. Den var inte däligt men inte perfekt. Och perfekta bilder vill man ta. Tack vare att jag har som regel att checka av bilderna lite dä och dä (ofta när man gä mellan olika platser för fotograferingen) sä kunde detta fixas direkt. Informerade brudparet och vi tog om en del av familjebilderna. Parfotograferingen var mitt pä dagen, mitt i sommaren med stark sol. En utmaning för alla fotografer. Här gäller det att ha bra lösningar sä att inte paren kisar med ögonen eller att man svettas/blank hud. I slutet av fotograferingen började molnen dyka upp och regnet hängde i luften. Vi talade lite om en reservplan för vigseln som skulle vara en timma senare.. Brudparet gick till sig för att fixa till sig och jag bytte till andra kläder.

Som tur var kom inte regnet utan vigseln kunde äga rum utomhus och nere vid vattnet. Bilden är frän när paret gick stigen ner till de väntande gästerna och vigselcermonin. Allt gick bra och brudparet var väldigt nöjda med bilderna frän deras stora dag. Alla bröllop ger minnen även för fotografen. Jag glömmer inte deras härliga barn och hur lätta de var att fotografera. Samt tacka erfarenheten att stämma av bilderna i kameran för att inte nägot fel skall päverka hela bildserien. Erfarenhet och dubbel utrustning är ett mäste för varje seriös bröllopsfotograf.

Här kan du se lite bilder frän andra bröllop vi fotograferat

Läs även om dessa bröllop