Dags att boka bröllopsfotograf 2020

Boka bröllopsfotograf 2020

Bröllopssäsongen 2019 är nu inne i sin lågsäsong. Oktober, november och december brukar vara lugna. Det kan komma en sen bokning som den borgerliga vigseln i mitten av oktober som dök upp samma vecka. En fördel att gifta sig under lågsäsong är att det är mycket enklare att få tag på en fotograf med kort varsel.

Om man har sin bröllopsdag för 2020 klar är det en fördel att man bokar bröllopsfotograf redan nu. För mig på Fototjänster i Kalmar som driver denna sida har antalet bokningar inför 2020 redan satt fart. Det är alltid så att varje år få man tacka nej till ett antal par som varit för sent ute. Tråkigt men inget man kan göra något år. Först att boka få tiden så enkelt är det.

Om ni söker bröllopsfotograf inför ert bröllop så börja med att boka upp ett möte med oss. Givetvis kostnadsfritt. Där gå vi igenom vad ni vill ha, hur jag arbetar, praktiska detaljer och samtidigt få ni en bild av fotografen som person. Är det rätt fotograf för er stora dag? Sedan kan ni i lugn och ro hemma välja om ni vill gå vidare. Jag reserverar er dag i kalendern efter mötet innan besked getts så ingen annan ta den innan ni säger ja eller nej.

Ett tag innan den stora dagen hörs vi igen. Då gå vi igenom en checklista med ALLT som kan hända under dagen och hur vi lägger upp vår tid tillsammans. Bäst är att hålla mötet på vårt kontor i centrala Kalmar. Kommer ni utifrån och inte kan komma pga avstånd tar vi det via videomöte. När den stora dagen är kommen skall inga frågetecken finnas och planer för regn, sjukdomar osv redan vara klart.

Till sist. Priserna kommer att justeras vid nyår. Den som bokar under 2019 för sitt bröllop 2020 kommer att få nuvarande priser.

Dags att gå in och boka upp ett möte?

Läs även om dessa bröllop