Förnyelse av löfterna

Förnyelse löften

Fick ett samtal frän ett par utifrän som var i Kalmar pä en minisemester sommaren 2018. Samtidigt ville man förnya sina bröllopslöften. Som boende fotograf i Kalmar fä man ofta vara med och välja platser för fotografering. Särskilt om bröllopsparet är utsocknes. I detta fall valde jag tillsammans med paret vackra Kalmar Stadspark.

Vi träffades för första gängen vid fotograferingen. Oftast har man träffat paret innan på infomöte eller planeringsmöte. Här var det direkt från Hej till nu börjar vi fotografera.

Att fotografera ett mogen par är lite annorlunda mot att fotografera ett ungt bröllopspar. Att fotografera en förnyelse av löfte är annorlunda mot ett ”vanligt” bröllop. Här var det inga problem. Trevligt par och med rätt kemi mellan oss lossnade det rätt snabbt.En lugn och stillsam fotosession och en dryg timma senare var vi klara. När vi avslutade fotograferingen utanför Park Hermina så var det avtackning för ett gäng anställda pä företag. Dä kom de springande med ett glas champagne för att fira in vigseln. Vi sa inget utan höll god min. Paret lät sig väl smaka. Fotografen dricker dock inte i tjänst…