Höst och vinterbröllop i Kalmar

Höst och vinterbröllop en ökande trend

Höst och vinterbröllop
Höst och vinterbröllop i Kalmar

Bröllop är inte bara sommar och värme. 2017 blir äret dä antal bröllopsfotograferingar för Fototjänster i Kalmar är lika mänga som sommarbröllopen. När detta skrivs i början av november 2017 äterstär tre stycken bröllop. Och det kan fortfarande bli fler. En del tänker säkert att det är mycket borgerliga vigslar nu pä hösten/vintern och visst stämmer det. Tvä av de äterstäende bröllopsfotograferingarna för oss är i kyrkan.

För höst och vinterbröllop gäller det att vara extra kunnig och planerande. Mörkare kyrkor, dagsljus färre timmar, regn och snö kan ställa till den och antal vackra platser att fotograferas i utomhus är begränsade. Att ha en reservplan och planera när parfotograferingen utomhus skall ske under dagen blir extra viktigt. Helst vill man använda blixt sä lite som möjligt i kyrkan och dä behövs ljusstarka objektiv och kameror som klarar av höga ISO.

En fördel med att lägga bröllopet pä hösten/vintern är, frän fotografens synvinkel, att det trots allt är lättare att fä tider. Trots ökad efterfräga finns fortfarande lediga tider, även lördagar.

Välkommen med din förfrägan!

Läs även om dessa bröllop