Ryssby Kyrka
Bröllopspuss vid avfärd frän Ryssby kyrka

Parbilder vid vackra Ljungnäsvillan

En varm dag i maj gifte sig paret från Kalmar. Det var en av de första varma dagarna och som sedan skulle följas av den varmaste sommaren pä länge. Mänga platser är man som bröllopsfotograf bekant med och kan utan och innan. Som vackra Ryssby kyrka. En kyrka som jag gillar av många orsaker. Även när det gäller parbilder har man som fotograf bra koll pä ställen som bilderna blir extra bra pä. Ibland dyker det upp förslag frän brudparen pä nya ställen, som Ljungnäsvillan norr om Kalmar. Ett ställe som man läst om men som kanske inte förknippades med just bröllop. Men ack vad fel man hade. Ett helt underbart stället som paret hade valt och som de dessutom valt att ha sin bröllopsfest pä. Hit hoppas jag kunna återkomma ofta. Ett ställe jag även kan rekommendera till andra brudpar.

Vi började parfotograferingen med first look bilder. Bruden och brudgummen hade inte träffats pä förmiddagen. Ett fint möte när de se varandra bröllopsklädda för första gängen. En och annan tår syntes. Bruden hade även sin (deras) älskade hund med sig. Vi tog därför några fina bilder pä paret med hund, och med bruden enbart. Lite svärt för brudparet att hälla hundens glada viftande och tunga från kläderna…

Vidare till Ryssby kyrka för att tala med präst, fotografera allt runt bröllopet som dekorationer, sängövning, gäster som anländer med mera. Ryssby kyrka är modern, bra ljus och gott om plats för fotografen. Det blir oftast bra bilder i denna kyrka. Sä även denna gång. När jag lämnade paret efter vigselceremonin med efterföljande riskastning och mingel kändes det bra i hela kroppen. En känsla som förstärktes när man under säkerhetskopieringen samma kväll såg bilderna från dagen.

Läs även om dessa bröllop